Отсъствието на принцеса Кейт заради лечението си от рак вероятно ще

...
Отсъствието на принцеса Кейт заради лечението си от рак вероятно ще
Коментари Харесай

Важните моменти, които принцеса Кейт може да пропусне заради рака

Отсъствието на принцеса Кейт поради лекуването си от рак евентуално ще я изключи от основни кралски моменти.

Принцесата на Уелс бе подложена на коремна интервенция през януари и по-късно беше диагностицирана с рак след следоперативни проучвания.

Надяваме се, че нейната първична интервенция е отстранила раковата тъкан, само че тя е подложена и на " превантивна химиотерапия " от края на февруари.

Key moments Princess Kate might miss amid cancer treatment
— Newsweek (@Newsweek) Trooping the Color
Принцеса Кейт ще би трябвало да реши дали е задоволително добре, с цел да се появи на балкона на Бъкингамския замък по време на Trooping the Color, парада за рождения ден на крал Чарлз III.

Всяка година има военна върволица през Лондон за английския монарх, която включва разходка с карета от кралски особи към двореца.

Принц Уилям и вероятно Чарлз, в случай че е задоволително добре, ще се причислят към военния церемониал на 15 юни, до момента в който Кейт може би ще бъде в карета с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Ако тя се отдръпна, това също ще сложи под въпрос наличието на Джордж, Шарлот и Луис, защото те ще би трябвало да бъдат съпроводени от други членове на фамилията.

Нейното неявяване евентуално би основало тъмен декор на деня, само че към момента има доста състрадание и схващане във Англия за желанието на Кейт да резервира мира си, до момента в който възобновяване ѝ продължава.
Ревюто на полковника
Една седмица преди парада за рождения ден на краля, Кейт в началото трябваше да организира ревюто на полковника, подготовка за основното събитие.

Това трябваше да бъде значим крайъгълен камък в нейното пътешестване като почетен полковник от ирландската армия и когато билетите бяха пуснати в продажба през март, нейното име към момента беше върху рекламните материали.

Въпреки това, след поредност от вести, в които се предполагаше, че наличието ѝ е доказано, името ѝ беше отстранено от маркетинга.
Уимбълдън
Кейт е фен на тениса и като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club постоянно участва на Уимбълдън всяка година.

Тя съвсем несъмнено щеше да участва на шампионата от Големия шлем сред 1 и 14 юли, в случай че не беше нейната химиотерапия.

Това прави събитието забавен барометър за това по какъв начин принцесата се усеща в очите на обществеността, защото може да има капацитета да предложи леко облекчение.

Ако имаше нещо, което да притегли Кейт назад на работа преди време, това сигурно щеше да е Уимбълдън.

Всяка обществена изява обаче би събрала огромно медийно отразяване, защото тя не е била виждана на обществено събитие от Коледа и това единствено по себе си би довело до детайл на напън.

Дворецът може също по този начин просто да желае да избегне смесени известия и повишение на упованията за по-съществено връщане на работа.
Японско държавно посещаване
Императорът и императрицата на Япония също би трябвало да посетят Англия в края на юни и Кейт и принц Уилям вероятно ще играят значима роля в посрещането им.

Това наподобява малко евентуално на фона на здравословните проблеми на Кейт, макар че е допустимо принцът на Уелс въпреки всичко да бъде забъркан.

Предишно известие от Бъкингамския замък гласеше: „ Техни Величества Императорът и Императрицата на Япония одобриха покана от Негово Величество Краля да създадат държавно посещаване в Обединеното кралство в края на юни 2024 година Кралят и Кралицата ще бъдат домакини на държавното посещаване в Бъкингамския замък. "
Аскот
И най-после, през последните години Кейт беше постоянен клиент в Аскот за конните надбягвания, където се счита, че крал Чарлз ще се появи тази година.

Както и при Уимбълдън, това евентуално щеше да бъде прелестен ден за принцесата и тя щеше да бъде заобиколена от фамилията си.

Въпреки това, към момента се счита, че наличието ѝ би било прекалено много в подтекст, в който Кейт изиска пространство и усамотение, върху които да се концентрира нейното здраве.

Ако тя отклони всички тези събития, тогава през август кралските особи ще прекарат почивката си в Балморал, Шотландия, което значи, че всяко връщане на работа евентуално ще бъде отсрочено най-рано до есента.

В момента обаче тя не е под значителен напън да бърза да се върне, защото обществото наподобява желае да почете времето, което е поискала.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР